Nya chefer i koncernchefsgruppen

Det kommer att bli flera förändringar i koncernchefsgruppen nu under det närmaste halvåret då det blir fyra nya chefer som kommer att ingå i gruppen.
Jörgen Nilsson, VD för Olofströms kraft, har gått i pension. Han efterträds den 1 juli av Per-Ola Svensson. Per-Ola är idag teknisk chef i bolaget och har arbetat tillsammans med Jörgen under många år.
Olofström har tillsammans med Karlshamn och Sölvesborg två förbund, Räddningstjänsten Västra Blekinge och Miljöförbundet Västra Blekinge. Miljöförbundet har sedan en månad tillbaka ny förbundschef. Han heter Jan Moberg och har tidigare arbetat i Ronneby kommun som förvaltningschef på Miljö- och byggnadsförvaltningen. Räddningstjänsten har också rekryterat ny förbundschef, Kenneth Jensen. Han arbetar för närvarande i Skövde kommun som VA-chef och kommer att tillträda sin tjänst den 1 oktober.
Dessutom har rekrytering påbörjats av ny förvaltningschef för Kultur- och fritidsförvaltningen. Elisabeth Jonsson som idag är förvaltningschef kommer att gå i pension den 1 oktober. Tjänsten är en kombinerad förvaltningschefstjänst och kulturchefstjänst.

Hejaolofström

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s