Anledning att fira – tårta!

TAAARTA

Olofströms kommun med bolag och förbund har under de senaste 3 åren haft många anledningar att fira det goda resultat som alla verksamheter bidragit till.

Exempelvis har vi sedan 2011 visat mycket bra resultat i de mätningar som SCB genomför årligen, mätningar som både avser kommunen som geografiskt område men också hela kommunkoncernens verksamheter. Vi har blivit utsedda till årets kulturkommun 2013, bästa bostadsbolaget i Sverige, 10:e bästa bostadskommun för barnfamiljer mm. Vi har under denna period dessutom blivit utsedda till bästa näringslivskommunen i Blekinge, bästa skolkommun, bästa betyget av äldreomsorg och hemtjänst mm i Blekinge, samt mycket mer. Detta är ett resultat som ni alla bidragit med på olika sätt.

Vi är en stor organisation vilket gör att det är svårare med spontana firande. Samtidigt är det viktigt att vi trots stor organisation faktiskt också kan fira framgång.  Därför kommer alla arbetsplatser att fira med rosa Heja Olofströms tårtor. Av praktiska skäl kan vi inte alla träffas samtidigt utan i stället blir tårtan till gemensam fika på respektive arbetsplats där arbetsplatsen själv avgör vilkens dag det blir tårta till kaffet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s