Omklädningsrum, semester & Nässelfrossa

Vi har inte möjlighet – eller vilja – att styra olika tidningars eller sociala medias innehåll. Däremot kommer vi alltid att försöka nå ut med korrekt information. Just nu figurerar det felaktig information om våra omklädningsrum i kommunen.

Oavsett om det är gymnastikhallar eller badet så har vi alltid gjort fördelningen utifrån fysisk könstillhörighet och det är också en hållning vi har och kommer att ha framöver. Det finns också möjlighet att byta om enskilt som komplement till omklädningsrummen.

Nässelfrossa pågår för fullt och många spännande program åsterstår. En del har varit fullbokade sedan länge men det finns fortfarande möjlighet att hitta program med platser kvar. På biblioteket pågår utställningen den röda tråden, kul att se vad andra åstadkommit med en röd tråd och lite till. Själv var jag i Alltidhult i kväll och såg ”Min Moa” och känner mig så inspirerad och också som extra plus att det ger distans till aktuella händelser.

Nu ser vi dessutom fram emot att bryggan blir färdigbyggd längs med ån mitt emot Aniaraparken. Arbetet är på god väg och vi hoppas på många soliga dagar när bryggan är klar. Smidigt att gå förbi biblioteket och låna en bok att ta med för en avkopplande lässtund på bryggan framöver.

En del har gått på semester, andra är på väg och ytterligare andra ska arbeta ett antal veckor till. Det som framför allt möjliggör semestrar är alla våra duktiga vikarier. Utan er hade vår verksamhet inte fungerat! Alla våra medarbetare är så klart lika viktiga och just därför behövs våra vikarier så alldeles särskilt mycket, för att möjliggöra ledigheter.

Under sommarveckorna så blir verksamheten lugnare inom flera olika områden och den tiden används till planering och upplägg inför åsterstående del av året men även för mer långsiktig planering.  Viktigt för att vi ska kunna leverera en bra verksamhet är att vi har en tydlig arbetsgång som är förståbar, att vi drar åt samma håll för att göra skillnad och för att utveckla våra verksamheter och för att hålla en jämn takt framåt hela tiden. Det handlar dels om det interna arbetet, att till den övergripande ledningsgruppen kunna knyta olika arbetsgrupper. Det handlar också om att kunna förbättra inflytande och dialog med de som vi verkligen är till för. När det gäller råden så kommer förslag att komma upp för att hanteras politiskt efter sommaren, både vad gäller placering, deltagare och uppdrag.

En reaktion på ”Omklädningsrum, semester & Nässelfrossa

  1. Hej. Förstår att du sett artikeln om omklädningsrum i Holjebadet. Trist vinklat. Personal får många samtal och ger info om separata omklädningsrum. Kanske en fråga som får lyftas framöver om man skall ändra regler. Ha en bra helg. Stefan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s