Övre Strandplan, servicepunktprojekt

I Kyrkhult är arbetet i full gång med Servicepunktprojektet. Lokalen finns redan i samma hus som Rönås Skog och kommer att bli en träffpunkt för föreningar och allmänhet.

Matlust och Växtkraft är en gårdsbutiksrunda den 14-15 september i Blekinge län. Välkomna redan nu att hämta en karta över gårdsbutiker i Blekinge, eftersom gårdsbutikerna nu har öppet för säsongen.

Övre Strandplan – tomtförsäljning

8 småhustomter (av totalt 20) och 1 lägenhetstomt är redan bokade på Övre Strandplan. De första husen är beställda av sina köpare och det blir spännande att följa byggnadsprocessen uppe vid Halen.  En visning för allmänheten, husföretag och press kommer att ske innan semestrarna drar igång på allvar. Mer information kommer på hemsidan!

Social hållbarhetsstrateg

Sanna Sommén kommer tyvärr att sluta hos oss i höst då hon kommer att börja hos Länsstyrelsen. Innan hon slutar kommer förslag till strategi för social hållbarhet att presenteras för Kommunstyrelsens arbetsutskott. Vi ser fram emot fortsatt samarbete med Sanna även i framtiden och önskar så klart henne all lycka till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s