Om

Jag heter Iréne Robertsson och är kommunchef i Olofströms kommun sedan 2009. Jag är utbildad jur.kand vid Lunds universitet och har tidigare arbetet bl.a. som jurist vid Kammarrätten i Jönköping och som kanslichef i Ronneby kommun.

Syftet med denna blogg är att informera och kommunicera med dig!

Jag kommer att skriva om mitt uppdrag, om vad som är på gång inom kommunkoncernen och aktuella frågor.  Alla är välkomna att läsa och kommentera denna blogg men den främsta avsikten med bloggen är att förbättra den interna kommunikationen.

I en så stor organisation som Olofströms kommun, med olika bolag och förvaltningar,  med differentierade verksamheter är det lätt att information stannar eller blir fördröjd på vägen ut i organisationen. Oftast är det dock så att själva besluten når ut hela vägen men däremot inte alltid varför eller nyttan med beslutet eller ställningstagandet. Den som vill vara bättre informerad har möjlighet genom denna blogg. Upplever du att det  finns frågor eller oklarheter rörande något ämne  är du sannolikt inte ensam om att fundera över detta. Genom att lyfta frågan på bloggen får jag möjlighet att svara dig och samtidigt får även andra svar på samma frågor eller fundering -och du har därmed gjort både mig och andra en tjänst.  Bloggen är inte en ersättning av de vanliga informationsvägarna utan är ett komplement.

 

En reaktion på ”Om

  1. Ping: info från Olofström kommun | Planket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s